Doručak Tamare Vučić košta oko 300 dinara – Prva dama pokazala jutarnju rutinu, niko ne veruje da ovo radi sama

|

Tamara Vučić, prva dama Srbije, trenutno je u Kijevu, na trećem po redu Samitu prvih dama i gospode. Poznato je da ona ima Instagram profil gde objavljuje sve zvanične informacije, ali i zanimljive detalje iz svakodnevnice.

Ovog puta Vučićeva supruga je za svoje pratioce upalila objektiv kamere te svoje pratioce provela kroz ceo proces pripreme za događaj. Doručak Tamare Vučić, lice bez šminke i proces šminkanja, sve smo to ovoga puta imali prilike da vidimo.

Doručak Tamare Vučić, nešto je što se nalazi na dnevnom meniju mnogih žena. Ovsene pahuljice, sveže voće i šolja crne kafe ono su čime prva dama započinje svoj dan.

Posle doručka, usledilo je još jedno iznenađenje. Prva dama Srbije nanovo je iznenadila pokazavši lice bez šminke, kao i proces šminkanja, koji potpuno neočekivano, sprovodi sama.

Nema suvišnih troškova, šminkera i frizera, kao što su mnogi očekivali za ženu na takvom položaju. Tamara je diskretnu šminku nanela sama, dok je jednostavno isfeniranu dugu kosu ukrasila bisernim rajfom.

Izvor: story.rs