Dogodilo se ono što niko nije mogao da pretpostavi: Tamara Grujić progovorila o problemima u saradnji sa suprugom

|

Da je muž Tamare Grujić producent Vuk Đoković druga polovina voditeljke znaju svi. Bračni par je pre izvesnog vremena dobio ćerku Lenku i dopunjavaju se u svim pogledima. Međutim, nije moglo ni da se pretpostavi jeste da će prvi problemi supružnika pripretiti da poremete njihov odnos.

Na tu temu lično je govorila poznata voditeljka, pa otkrila šta je bio njen i Vukov kamen spoticanja i kako su prevazišli ovu situaciju.

“Lepo su nam rekli da ne može, zapravo da nije zdravo da muž i žena rade zajedno. Koliko jeste to bilo, toliko i nije. Problemi među nama nastupili su jer smo dosta različiti, što je divno za život ali za posao je stravično. Ja koja volim da je sve na vreme, štreber sam i volim da se pripremim, detaljna sam, dok je on, s druge strane, uvek bio car direktor filma ili serije koji svima baca koske, svi ga obožavaju”, priča Tamara i nastavlja:

“Iz tog ležernog stava kada smo počeli samostalno da radimo došao je do toga da zapravo sada on treba da je najodgovorniji. Tu smo se on i ja kosili… Trebalo nam je godinu dana dok se nismo ušemili, zapravo jedna sezona, naredna je već išla glatko”, ispričala je Tamara Grujić, mnogima omiljeno lice sa televizijskih ekrana.

Izvor: story.rs