Dnevni horoskop za 29. oktobar 2022: Vage, igrajte igre na sreću – Devicama sledi promena

|

Ovan

Danas izbegavajte raspravu sa članovima porodice. Pokažite malo više strpljenja, potrebna im je vaša pomoć. Danas imate priliku da dodatno zaradite. Bol u leđima, potrebno je da budete aktivniji.

Bik

Prepuštate drugima do donesu odluke, a to ne liči na vas. U ljubavi ste nesigurni. Stalno razmišljate šta ste mogli drugačije da uradite, da li bi ishod bio drugačiji? Pozovite prijatelje, oni će vas podsetiti zašto je odluka koju ste doneli bila na mestu.

Blizanci

Blizanci su danas naročito raspoloženi za flert. Ako ste u vezi, čuvajte se partnerove ljubomore, neće mu se dopasti vaše ponašanje. Slobodne očekuje vikend pun uzbuđenja i strasti. Pazite se prehlade.

Rak

Biće puno izazova dnas. Probemi u porodici i kvarovi u kući će vam oduzeti energiju. Na kraju dana očekujte poziv od drage osobe koja će vam podići raspoloženje i podstaći vas na maštanje. Zdravlje dobro.

Lav

Imate velike planove za vikend, moguć je i kraće putovanje sa partnerom. Potrebno vam je da se odmorite i opustite. Uživajte u zajedničkim trenucima i napunite baterije. Povedite računa o ishrani, smanjite unos masne hrane.

Devica

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2022. godine savetuje Devicama da odbace planove za vikend, poslove koje već duže vreme odlažu i prihvate poziv za izlazak. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će imati veliki uticaj na vaš život.

Vaga

Današnji dan je u znaku novca. Ukoliko ste planirali da potpisujete neke ugovore, odložite sve za narednu nedelju. Igrajte igre na sreću, velika je verovatnoća da ćete se obradovati dobitku. Partner želi više vremena da provodi s vama.

Škorpija

Dan će biti prepun obaveza, ali onih koje inače volite. Ako idete u kupovinu pazite da ne preterujete i trošite više nego što to sebi možete da priuštite. Brine vas neki porodični problem, ali rešenje ne zavisi od vas. Moguća glavobolja.

Strelac

Iako je dan za odmor, vi već imate ideju kako da u ponedeljak pokrenete novi projekat. Zapostavili ste partnera, za sada vam ništa ne govori, ali pametno bi bilo da bolje rasporedite vreme. Potrebno vam je više sna.

Jarac

Nova osoba ulazi u vaš život. Oprezni ste, plašite se da se ne opečete kao u prošlosti, ali moguće je da tako sabotirate priliku za sreću. Danas vam stiže i manja količina novca, neko vraća dug i pare stižu u pravi čas. Potrošite ih na sebe, častite se!

Vodolija

Danas uživajte, odbacite sve brige i strepnje zbog posla i uživajte u krugu prijatelja i porodice. Kreativni ste, iskoristite ovu energiju da organizujete zabavno veče i okupite najbliže. Zdravlje je dobro.

Ribe

Opustite se i ostavite brige po strani. Dan je prepun mogućnosti, potrebno je samo da se pokrenete. Jedna osoba očajnički želi da stupi u kontakt s vama. Mogli biste zaista dobro da se provedete, dajte joj šansu.

Izvor: mondo.rs