Dnevni horoskop za 29. maj 2022: Škorpije, sreća je na vašoj strani

|

Ovan

Danas jedan posao privodite kraju.Zadovoljni ste zbog postignutih rezultata. Ovaj dan protiče u znaku zajedničkih planova za odmor sa voljenom osobom. Očekuje vas veoma dinamičan i uzbudljiv period. Glavobolja.

Bik

Na poslovnom putovanju uspešno ćete sklopiti dogovore. Zadovoljni ste i time kako se odvija finansijska situacija. Nemojte dopustiti da se između vas i partnera stvori prevelika distanca.

Blizanci

Imate odlične poslovne ideje i bićete uspešniji od konkurencije. Slobodni Blizanci danas mogu da sretnu jednu osobu i da se zaljube na prvi. Odmarajte.

Rak

Započećete privatan biznis i sve će vam ići od ruke. Povukli ste se u krug svoje porodice, a to je važan izvor vašeg nadahnuća i elana na svim ostalim životnim planovima. Međutim, to vas je udaljilo od partnera.

Lav

Danas vas očekuje uspešan poslovni sastanak sa kolegama i šefovima. Konačno imate dovoljno novčanih sredstava da razvijete dalje poslovanje. Lavove očekuje obnavljanje ranije započete veze sa osobom koja im je mnogo značila.

Devica

Neka uplata koju očekujete kasniće i ovog meseca. Device danas mogu da sretnu veoma privlačnu osobu. Moguć je početak veze. Problemi sa alergijama.

Vaga

Raduje vas finansijska situacija. Pruža vam se prilika da zarađujete kroz još jedan posao, a to može biti i neki vaš hobi. Imaćete mnogo prilika da sretnete svoju srodnu dušu. Susret će vam opet pokrenuti leptiriće u stomaku.

Škorpija

Dosta ste popravili komunikaciju i to će uticati na vaše unapređenje. Uskoro vas očekuje veliki novčani dobitak. Slobodne Škorpije danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Raka ili Jarca. Nervozni ste.

Strelac

Strelčeve koji se bave trgovinom očekuje poseban uspeh na poslovnom polju i na polju finansija. Ovaj dan može vam doneti početak nove veze sa osobom u znaku Blizanaca ili Vage. Nervozni ste, reagujete za sitnicu.

Jarac

Budite obazrivi danas, jer se mogu pojaviti neočekivane prepreke na vašem putu. Jarčevi koji su u vezi mogu se naći u iskušenju da započnu tajnu vezu. Premoreni ste, naspavajte se.

Vodolija

Danas ćete dobiti pohvale i priznanja za postignute rezultate. Postoji mogućnost unapređenja i povišice. Moguće su svađe sa partnerom. Potrudite se i pokažite strpljenje. Neispavani ste.

Ribe

Danas se mogu desiti nesporazumi sa kolegama i poslovnim saradnicima. Pred vama je romantičan period i ljubavna avantura sa jednom Devicom ili Škorpijom i to na putovanju. Zdravlje je solidno.

Izvor: stil.kurir.rs