Dnevni horoskop za 28. septembar 2022. Vagu svrbi desni dlan s velikim razlogom

|

Ovan

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Bik

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom nije važno ono što govorite, nego ono što osećate. Posao: U nameri da predstavite svoje ideje na originalan način, moguće je da pogrešno pretpostavite nečiju reakciju. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Rak

Ljubav: Delujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Posao: Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje Vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Lav

Ljubav: U momentima delujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Posao: Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Devica

Ljubav: Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Posao: Umete da napravite dobru procenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savest.

Vaga

Ljubav: Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Posao: Danas biste mogli da dobijete povišicu ili bonus. Zaslužili ste, odradili ste lavovski posao, a nadređeni to cene. Ostavite taj novac sa strane, doći će vreme kada će vam biti potrebno da ga uložite u posao koji bi mogao da bude izuzetno unosan. Očekujte neprijatan poziv od strane jedne ženske osobe. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Škorpija

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Strelac

Ljubav: Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu. Posao: Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je uspeh na Vašoj strani. Zdravlje: Učinite nešto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Jarac

Ljubav: Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumevanja. Posao: Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Ribe

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.