Dnevni horoskop za 28. jun 2022. Bikovi, nema potrebe da skrećete pažnju na sebe

|

Ovan

Ljubav: Bez obzira na velika očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku »utešnu varijantu«. Posao: Dok Vi trpite zbog negativnih uticaja, Vaši saradnici deluju bezbrižno i ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke. Zdravlje: Podstičite kod sebe umerenost i samokontrolu.

Bik

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Ljubav: Objasnite partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju«. Posao: Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru, kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Lav

Ljubav: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Posao: Važno je da proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilnija nega.

Devica

Ljubav: Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Posao: Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Vaga

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Posao: Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rešenja. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Škorpija

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Posao: Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Jarac

Ljubav: Partner deluje prilično uznemireno, što remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Posao: Pred Vama je jedan teži zadatak, stoga ne budite lakomisleni u ličnim procenama. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Vodolija

Ljubav: Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da uvidite svoju grešku. Posao: Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju u izražavanju. Zdravlje: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Ribe

Ljubav: Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku«. Nemate dovoljno poverenja u blisku osobu. Posao: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psihofizički iscrpljuju. Neko može da obavi i Vaš deo posla. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.