Dnevni horoskop za 23.oktobar 2022. Bik u ljubavnom zanosu, Vodolije očekujte novčani dobitak

|

Predstavljamo vam dnevni horoskop za 22.okotbar 2022. Pogledajte šta vam zvezde poručuju.

OVAN
Danas očekujte lepe vesti. Sve vam ide onako kako ste i zamislili. Mogli biste da se počastite nekom kupovinom. Osoba koju ste nedavno upoznali vam zaista prija, ali ne bi trebalo da očekujete previše od nje.

BIK
Pokušajte da na današnje situacije koje mogu da vam se dogode, ne reagujete burno. Porazgovarajte o problemu sa bliskim osobama, rešenje je tu ispred vas. Ljubav vam cveta, te se svoje emocije pokažite partneru.

BLIZANCI
Očekujte danas ponudu koja je primaljiva, ali i sumnjičava. Proverite sve informacije ako potpisujete neke važne ugovore. Spustite kriterijume što se ljubavi tiče, pa će sve krenuti nabolje.

RAK
Danas imate energiju na kojoj vam svi zavide. Sa lakoćom izvršavate zadatke te ćete rešiti i neka novčana dugovanja koja vam predstavljaju problem. Neka osoba nije baš iskrena prema vama, pa su mogući konflikti u ljubavi.

LAV
Sasvim je u redu što danas niste raspoloženi za društvo. Posvetite se danas sebi i razmišljanju o ljudima iz vašeg okruženja. Moguć je završetak jednog prijateljstva ili emotivnog odnosa, ali to predstvalja otvaranje nekih novih vrata!

DEVICA
Iako ste opterećeni zadacima i obavezama, vi uporno odbijate pomoć. Bićete rasterećeniji ako je prihvatite, a samim tim i bolje raspoloženi! Napravite prvi korak, ukoliko stalno mislite na neku osobu iz vašeg okruženja.

VAGA
Bilo bi poželjno da obratitet pažnju kome se poveravate. Neko vas posmatra kao konkurenciju. Danas očekujte poziv od osobe iz prošlosti, sa kojom biste mogli da promenite planove potpuno.

ŠKORPIJA
Voleli biste da napredujete više nego ikad i sada je potrebno da održite fokus. Posvećeni ste, pa vaši rezultati danas dostižu najviši nivo. Svojim uspehom privlačite suprotan pol, izaberete energiju koja vam prija!

STRELAC
Desiće vam se promena koja vam se neće dopasti. Ne budite očajni i ne sudite unapred, već ostavite vremena i prostora da se stvari pokažu kako zaista jeste. Partner vam sprema jedno iznenađenje, mnogo vam je lakše kad imate njegovu podršku.

JARAC
Muče vas finansije, ali ništa ne može da vama ide, ako jurite prečice. Potrudite se da rdom i trudom postignete ono što želite. Moguć je kontakt sa bivšim partnerima, ne volite što ne znate ništa o njemu.

VODOLIJA
Vaša tvrdoglavost vas je mnogo puta koštala u životu, ali danas može da se isplati. Ne odustajte od svoje ideje, iako vas ubeđuju u suprotno, doneće vam novčani dobitak. Sve češće se sukobljavate sa partnerom, izgleda da nemate iste ambicije.

RIBE
Danas vam se nameću tuđi stavovi i mišljenja “kako treba da postupite”. Međutim, držite se svog stava i danas, jer može višestruko da vam se isplati. Pomalo ste sebični u odnosu sa partnerom, pazite da ne preterate sa zamerkama.

Izvor: mondo.rs