Dnevni horoskop za 14. mart 2023. Škorpije, uvek postoji lakši ili teži put do uspeha

|

Ovan

Ljubav: Zanemarili ste nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom. Posao: Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka praktičnim rezultatima. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Bik

Ljubav: Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno brine o Vašem raspoloženju. Posao: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate. Zdravlje: Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Veštim potezima umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner Vam ugađa na različite načine, dok se Vi zadovoljno osmehujete. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima, očekuje Vas novo ili poučno iskustvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ljubav: Ako dobijate »loš signal«, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Posao: Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri proceni svojih poslovnih mogućnosti. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga, opustite se.

Lav

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Devica

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se. Posao: Neko osporava Vaš poslovni ugled, što dodatno otežava dogovor. Budite uporni u svojim namerama. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje Vam strpljivosti u društvu voljene osobe. Posao: Preterana ambicioznost ili neskromnost pri proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

Škorpija

Ljubav: Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Posao: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Strelac

Ljubav: Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Posao: Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da je Vaša prednost u tome što izbegavate stereotipno ponašanje. Zdravlje: Važno je da popravite raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na žalost, Vaša opravdanja donose suprotan efekat. Posao: Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku. Zdravlje: Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Ribe

Ljubav: Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez Vašeg učešća. Posao: Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vašu ponudu. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačivali svoju poslovnu poziciju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.