Dnevni horoskop za 1. oktobar 2022: Lavovi, ne igrajte se sa partnerom, možete ostati sami – Vaga prelazi na bolje radno mesto

|

Ovan

Imate sjajne rezultate na polju poslovanja, šefovi su zadovoljni vašim radom i svesni su kvaliteta vašeg poslovanja. Partner više ne može da vas prati i oseća se na neki način zapostavljeno. Ne obazirete se na njegov osećaj nemoći, brinete se samo zbog sebe. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Bik

Danas vam se jednostavno ne radi. Znamo da je za mnoge pripadnike znaka to neizvodljivo, jer su većina radoholičari. Osećate neki emotivni nemir. Ako ste slobodni, pozabavite tim pitanjem. Ako ste u vezi, pokušajte da ne stvarate problem tamo gde ga nema. Partner zbog toga postaje nezadovoljan, zamarate ga bespotrebnim stvarima, koje nisu vredne razgovora. Manja nervoza, ali se vidi da imate dobru moć regeneracije.

Blizanci

Postali ste površni u obavljanju poslovnih obaveza. Potrudite se da to promenite. Vaš osmeh ne može ostati nezapažen u toku današnjeg dana. Možete lako zavesti osobu koja vam je već neko vreme simpatična. Simpatije su obostrane. Nemirni ste, smetaju vam i sadašnji vremenski uslovi, koji vam ne prijaju.

Rak

Povoljni aspekti na poslovnom polju. Vidi se da ćete biti pažljivi u izvršavanju vaših poslovnih obaveza, tako da ce se to primetiti i povoljno odraziti na vaše poslovanje. Na malo neobičan način pokazujete svoju zainteresovanost ka partneru. Emocije se ne saopštavaju, već se pokazuju. Posvetite se fizičkim aktivnostima.

Lav

Imate puno poslovnih obaveza, ali se odlično snalazite. Najbolje funkcionišete kada ste opterećeni, kada vam adrenalin proradi, jer ste svesni da ćete morati prionuti da biste uradili sve poslove do kraja. Malo ste počeli da se igrate sa osobom koja je zainteresovana, ne preterujte, ostaćete sami. Pazite se povrede, pre svega čuvajte prste.

Devica

Neće vam se svideti neke odluke koje ćete čuti na poslu, ali se morate prilagoditi. Nije to usmereno lično na vas, mnogima neće odgovarati neka pravila u radu, ali šta je tu je. Otvorenije i opuštenije razgovarajte sa partnerom. Postaje mu mrsko da vam bukvalno vadi reči i razmišlja sta ste hteli reći, na šta ste konkretno mislili. Odličnog ste zdravlja, imate veliku količinu energije.

Vaga

Poslovni aspekti su vam dobri, mogućnost za dobijanje boljeg radnog mesta. Pokazali ste šta umete. Ne samo da imate dobre ideje, već umete da završite poslove odgovorno, u zadatom roku. Osećate neki vid emotivne prazine, nesigurni ste. Ako ste u vezi, partner je nezadovoljan, jer ste se promenili, osećanja kao da izostaju. Problemi sa kolenom.

Škorpija

Sve će ići po planu. Imaćete dosta obaveza, ali super funkcionišete kada nema naglih i iznenadhih promena planova. Čak možete biti i negativno nastrojeni prema novitetima. Vaša površnost se može loše odraziti na sam partnerski odnos. Slobodni moraju malo smanjiti svoje kriterijume. Moguće smetnje sa pritiskom.

Strelac

Neozbiljno shvatate svoje obaveze na poslu. Za sada to nikome ne smeta, ali morate postaviti granicu. Nemojte očekivati da drugi ne vide vašu opuštenost, ali vam daju prostora, jer znaju da ste bili opterećeni obavezama. Šarmom možete lako privući osobu koja vam zapadne za oko. Mogući problemi sa zubima.

Jarac

Trošite mnogo energije oko zarade, dok život prolazi pored vas. Nikada niste zadovoljni postignutim i pribojavate se nemaštine. Opustite se malo po pitanju posla. Danas zračite pozitivno, puni ste energije, možete zavoditi osobe oko sebe. Iskoristite to i šarmirajte svoju simpatiju. Dobro se osećate.

Vodolija

Morate poštovati status nadređenih, ali vam to ne brani da kažete ono što je ispravno. Ne dozvolite da vaša brzopletost udalji od vas osobu za koju ste zainteresovani. Umete da kažete nešto u šali, ali to deluje prilično sarkastično, povredljivo. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Poprilično haotičan dan na poslu. Najbolje da uzmete slobodan dan. Morate biti otvoreniji prema partneru. Vidi se da teško pokazujete emocije u toku današnjeg dana. Može se desiti da partner počne da postavlja različita pitanja da bi video o čemu se radi. Zdravlje solidno.

Izvor: alo.rs