Didi Džej rame uz rame sa svetskim zvezdama na crvenom tepihu: “Srbija je zaslužila da bude na Gremiju”

|

Najbogatija srpska pevačica Didi Džej našla se rame uz rame sa svetski poznatim izvođačima na crvenom tepihu Gremi nagrada. U Los Anđelesu je održana 65. dodela Gremi nagrada, kojoj su prisustvovale najveće svetske zvezde, a među njima se našla i naša pevačica Dijana Rokvić.

Didi Džej je povodom toga dala izjavu za “Espreso”, te se na početku razgovora ljubazno zahvalila na komplimentima upućenim na račun njenog glamuroznog izgleda.

“Hvala puno na komlimentima. Bilo je fenomenalno, sada odgovaram jer je ovde devet sati vremenska razlika. Upoznala sam puno svetskih zvezda i jako sam ponosna što sam ostvarila tak veliki uspeh! Srbija je zaslužila da bude na Gremiji”, rekla je pevačica za pomenuti portal.

Didi je za ovu ekskluzivnu priliku odabrala crnu haljinu brenda Marchesa koja ističe njenu vitku figuru. Ova kreacija ima puf rukave i efektni sirena kroj, a uz koju je Didi uparila perjanu torbicu. Kosu je vezala u visoku elegantnu punđu, a čitavo izdanje upotpunila je jednostavnim i efektnim minđušama, te je privukla pažnju prisutnih.

Izvor: espreso.co.rs