Mogući vanredni izbori, Vučić kandidat za premijera – Ana Brnabić zakazala hitan sastanak sa ministrima iz SNS

|

“Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara”.

Kako “Novosti” ekskluzivno saznaju, ovo je na današnjem sastanku vrha Srpske napredne stranke poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji. Predsednik Srbije i lider najjače političke opcije u Srbiji rekao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao – narod.

“Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima”, preneli su izvori pomenutog lista iz SNS-a reči svoga lidera.

Vučić je takođe rekao i da mu je “dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa”. Ova poruka je propraćena frenetičnim ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Premijerka Srbije Ana Brnabić zakazala je vanredni sastanak sa ministrima iz Srpske napredne strane, prenose beogradski mediji. Kako se saznaje, sastanak će biti održan večeras.

Izvor: novosti.rs