Devojačko veče propalo, danas je venčanje: U ovoj luks vili će Matora i Anita stupiti u brak (FOTO)

|

Bivše Zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora već nekoliko dana su na crnogorskom primorju gde će se danas zavetovati na večnu ljubav.

One su planirale da devojačko veče proslave na nastupu Tee Tairović u Budvi, međutim, to se nije dogodilo. Paparaco ekipa Telegrafa “uhvatila” je Matoru i Anitu negde oko jedan sat iza pomoći u centru Budve ispred jednog kluba, kako ne baš srećne i prisne ulaze u taksi i vraćaju se u smeštaj.

Matora i Anita otišle su u klub s namerom da slave do jutra, no negde malo pre jedan sat iza ponoći pokupile su se i izašle iz kluba sa drugaricom Sandrom Rešić i Tijanom Ajfon. Po izrazima lica, reklo bi se da ih je nešto poremetilo i iznerviralo.

Dosta se spekulisalo na kojoj lokaciji će zadrugarke reći sudbonosno “da”, a prema saznanjima Telegrafa, to će se desiti u jednoj luksuznoj vili na Svetom Stefanu.

Kako se možeti videti, vila je opasana visokim zidinama i nemoguće joj je prići. Noć u ovoj luks vili košta skoro 1.000 evra, a krase je ogromna terasa, raskošne sobe i pogled koji obara sa nogu.

Izvor: telegraf.rs