Deniz Dejm pretučena ispred splava: Završila u Urgentnom sa polomljenom rukom – Incident se dogodio na rođendanu

|

Deniz Dejm, bivša Zadrugarka i starleta, navodno je napadnuta i pretučena sinoć u Beogradu. Incident se navodno dogodio ispred jednog prestoničkog splava, a zadrugarka je završila i u Urgentnom, odakle se oglasila fotografijama. Deniz je završila sa slomljenom rukom i teškim telesnim povredama.

Sve je počelo na proslavi rođendana svog prijatelja, gde se starleta zabavljala bez problema, da bi joj u jednom momentu prišao nepoznat muškarac u alkoholisanom stanju. Deniz ga je najpre kulturno odbila, rekavši da nije zaintersovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim. Međutim, on to nije prihvatao, te ju je najpre verbalno napao, a zatim se navodno i fizički obrušio na nju.

“Deniz je bila na rođendanu jednog svog prijatelja ovde na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pevali… Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije želela da ima bilo šta sa njim, pa ga je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj preti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti! Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz je i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gde su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi”, otkrio je izvor za portal “Republika”.

Izvor: republika.rs