Izjava majke na srpskoj svadbi izazvala bes naroda – Sve se emitovalo na RTS-u: Mirka ostala bez teksta

|

Prošlog petka imali smo prilike da vidimo prvu emisiju nove sezone šoua “Svadba iz mog kraja” koju vodi naša glumica Mirka Vasiljević. U toj epizodi gledaoci su imali prilike da vide svadbene običaje iz okoline Niša.

Mlada je bila u drugom stanju, a mladeci su zaista izgledali srećno i svadba je protekla u najboljem redu. Međutim, jedan detalj iz ove emisije razbesneo je tviteraše.

“RTS emisija “Svadba iz mog kraja”, mlada se udaje, ide u kuću kod mladoženje, tamo vec zive dve il tri generacije, a majka za RTS pred ćerkom govori: “nemoj sutra da kažeš oću, neću, to je, izabrala si sama, i to je, nema više povratka” – piše u tvitu jednog korisnika čiju objavu je videlo više od 40.000 ljudi, a više od hiljadu njih je ovu objavu označilo sa “sviđa mi se”.

U nastavku ovog tvita usledila je uvreda na račun mladine majke, a sam broj “lajkova” govori u prilog tome da su mnogi podržali ovaj tvit.

Ipak, treba napomenuti da je mladina majka ovo izjavila u šaljivom duhu, ali kako u svakoj šali ima i pomalo istine, kao i zbog brojnih primera u prošlosti, kada žene nisu mogle da se vrate u porodični dom i kada su morale da trpe neprijatnosti u braku, kod mnogih se zbog ovih njenih reči upalio “alarm”, pa su burno reagovali na društvenim mrežama.

Izvor: espreso.co.rs