Deki Pantelić objavio prvu porodičnu sliku nakon odlaska sa televizije: Vidno smršao, a deca ga pristigla

|

Jedan od omiljenih voditelja Dejan Pantelić morao je da se zbog zdravstvenog stanja poruče sa malih ekrana, a budući da se dugo nije pojavljivao u javnosti, mnoge zanima kako sada izgleda Deki. Mnoge je rastužio kada se oprostio od voditeljske karijere, rekavši:

“Radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama”, poručio je Pantelić tom prilikom.

Naime, 2012. godine voditelju su ustanovili kancer na krajnicima, zatim je usledilo i nekoliko godina borbe, a u martu prošle godine zbog pucanja slepog creva završio je u bolnici gde je bio i hitno operisan.

Oporavak je prošao u najboljem redu, a danas, nakon lavovske borbe, njegovo zdravstveno stanje je stabilno, međutim kako više nije svakodnevno na malim ekranima, mnoge zanima da li se izgled Dejana Pantelića nakon svih izazova promenio.

Budući da je aktivan na društvenim mrežama, prilika da to saznaju ukazala se svima koji ga prate na “Instagramu”, a fotografija koju je objavio izazvala je predivne reakcije i komentare.

Naime, Deki je pozirao u društvu svojih najmilijih, a osmeh sa lica nije skidao, te bi se reklo da je i te kako zadovoljan i da se odlično oseća. Osim što je izgubio na kilaži, izgled Dejana Pantelića nakon napuštanja medija nije se drastično promenio, a svi oni koji brinu za njegovo zdravlje mogu da odahnu.

Nevolje sa kojima se suočio nisu ga slomile, a vedar duh i pozitivna energija kojima zrači vidne su i putem fotografija. Neosporno je da bivši voditelj ima ogromnu podršku porodice koja mu je oduvek bila na prvom mestu.

Izvor: story.rs