Dejan rekao šta misli o pobedi bivše devojke Aleks, pa najavio suočavanje – Pobednica “Zadruge 6” mu odsečno odgovorila

|

Sinoć je održano superfinale šeste i verovatno poslednje sezone rijalitija “Zadruga”, a pobedila je Aleksandra Nikolić. Njen bivši partner Dejan Dragojević prokomentarisao je njenu pobedu u svom stilu.

Aleksandra je u šestu sezonu ušla kao devojka Dejana Dragojevića, koji je pobedio u “Zadruzi 5”, a sada se on prvi put oglasio nakon pobede bivše devojke.

“Svaka sezona govori za sebe kao i o pobedniku. Ova sezona je dosta rekla o sebi kao i sami učesnici ali…postoje emisije i Narod pita.Svaka čast svima sve najbolje”, poručio je Dragojević za Blic.

Aleksandra Nikolić javno je ostavila Dejana Dragojevića u “Zadruzi 6”, pa stupila u vezu sa Filipom Carem, koji ju je nedavno i zaprosio pred kamerama. Aleksandra je juče nakon proglašenja pobede prokomentarisala svog bivšeg dečka Dejana:

“Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričaćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću”, rekla je Aleksandra Nikolić.

Drugoplasirana u superfinalu bila je Ana Ćurčić, dok je treće mesto zauzeo Bilal Brajlović.

Izvor: blic.rs