Dečak pozvao sve drugove iz vrtića na rođendan, ali niko nije došao: Pojavio se lokalni novinar i sve promenio

|

Šestogodišnji dečak iz Arizone postao je hit na internetu nakon što je objavljena tužna fotografija na kojoj sedi sam za velikim stolom punim papirnatih tanjira i pica. Sve je bilo spremno za proslavu njegovog šestog rođendana, ali niko od pozvanih nije došao.

Tedi Macini (6) pozvao je celu grupu iz vrtića koja je brojala 32 deteta na proslavu rođendana u pizzeriju Peter Piper Pizza u Tucsonu u nedelju popodne. Međutim, Tedija i njegovu majku sačekalo je neprijatno iznenađenje – niko od pozvanih nije došao.

U tom trenutku u piceriji je pored ostalih gostiju bio i lokalni novinar Nick VinZant koji je objavio fotografiju Tedija samog za stolom na Fejsbuku i zamolio svoje prijatelje da Tediju čestitaju rođendan kad su ga već prijatelji ostavili na cedilu.

Fotografija se brzo proširila internetom, a te su je videli i članovi NBA tima Phoenix Suns kao i fudbalskog tima Phoenix Rising, koji su Tedija pozvali da rođendan proslavi na njihovim utakmicama.

Dečakova majka Sil rekla je za ABC15 da je poslala 32 pozivnice. Nekolicina roditelja je odgovorila i izvinila se drugim obavezama, dok se velik deo dece prosto nije pojavio.

“Dosta mi je organizacije proslava za neko vreme”, rekla je Sil Mazzini i dodala da će porodičnu proslavu imati u ponedeljak. Tada će pročitati sve poruke podrške koje je mali Tedi dobio preko interneta.

Izvor: novipocetak.com