Deca su vrištala, dozivala majku i proklinjala oca – Komšije o Zoranu: “Poludeo je otkad je otišao iz sela i zaposlio se”

|

Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca juče je počinio nezapamćeni zločin kada je najpre ranio svoju ljubavnicu (44), zatim ubio svoju suprugu Vesnu (50), i na kraju presudio sebi u svom automobilu na 500 metara od porodičnog imanja.

Kako su žitelji kruševačkog naselja Rasadnik rekli, juče ujutru se čuo pucanj, ali oni nisu znali šta se zapravo dogodilo.

“Čuli smo jedan pucanj i nismo ni slutili da neko tako rano uopšte može da puca. Međutim, zaledili smo se kad smo kasnije saznali da je komšinica ranjena. Čule su se rotacije Hitne pomoći i policije pa samo bukvalno svi dok smo se spremali za posao izašli na terase”, ispričao je jedan od meštana i dodao:

“Videli smo ženu kako leži sva krvava na parkingu. Bila je lokva krvi oko nje, a oko nje je bilo mnogo ljudi. Stvarno, šokirali smo se kad smo shvatili da je bila pucnjava i da se ženi bore za život”.

Prema rečima meštana sela kod Kruševca, odakle je Zoran rodom, kažu da se sve promenilo kada je sa porodicom otišao u Kruševac.

“Tada se odselio iz sela u Kruševac i zaposlio se u jednoj fabrici. U početku je dolazio u selo sa ženom Vesnom, ali otrpilike pre godinu dana prestao je tu da dolazi sa Vesnom, ali je dolazio sa drugim ženama”, kažu meštani i dodaju:

“Koliko smo uspeli da shvatimo, on je imao čak tri ljubavnice. Ne znamo šta mu se desilo, ali on je poludeo kada se odselio iz sela i kada se zaposlio. Ranjena ljubavnica navodno nije mu bila jedina”, tvrde oni.

Meštani sela kod Kruševca rekli su da porodica Ristić važi za vrednu i poštenu.

“Scene nakon pokolja su bile potresne. Deca kad su saznala šta im je otac uradio, nisu mogli da dođu sebi. Deca su vrištala, dozivala majku i proklinjala oca koji ih je zavio u crno”, svedoče oni i dodaju:

“Celo selo je u šoku, samo neka jurnjava. Policija je ceo dan patrolirala po selima, opsadno stanje je bilo. Kažu da je mučenu Vesnu ubio u kolima, a onda zverski izbacio iz auta u jarak kod kamenoloma, pa kukavički pobegao”, prenose meštani.

Izvor: kurir.rs