Čovek u nesvesti leži pored autobusa: Pokušao da zaštiti putnike od nasilnika, pa dobio batine – “Polivali se pivom, gađali ljude flašama”

|

Na Instagram profilu “moj_beo_grad” nedavno je objavljen snimak iz gradskog prevoza na kom se može videti užasna scena. Naime, jedan čovek je u nesvesti ležao pored autobusa, dok su mu noge i dalje bile unutar autobusa.

Ljudi su se okupili kako bi pomogli nesrećnom muškarcu, a komentar u okviru ovog videa otkrio je šta se zapravo desilo u beogradskom prevozu.

Kako stoji u komentaru, a za sada nepotvrđeno, došlo je do incidenta u autobusu, nakon čega je muškarac koji je ležao onesvešćen, pretučen od strane trojice putnika.

“Tri pijana i dro***ana kr**ena ulaze u autobus na Ustaničkoj na prednja vrata, ja sedim na prvom sedištu sa nekom dvojkom…Kreću da se polivaju pivom i otvore drugu limenku i poliju nas dve, pa uzmu oteraju nas sa seidšta, mi krećemo da se spuštamo a kraj autobusa oni krenu da gađaju ljude flašama i pogode mene u glavu…ovaj dečko je skočio…ispred kad sam izašla videla sam da je ležao, prebili su ga, glavu mu razbili o staklo”, piše u komentaru na Instagram profilu “moj_beo_grad”.

Izvor: alo.rs