Ćerke Marka Janketića konačno u javnosti – Ponosna baka objavila sliku iz doma: “Zagrljaj koji leči”

|

Glumac Marko Janketić oduvek je intimu čuvao od radoznalih očiju javnosti. Međutim, tu je njegova majka koja ne propušta priliku da se pohvali lepim vestima iz života svoje dece, pa tako i otkrije ponešto o čemu oni ćute.

„Maločas se rodila Lenka, Marijina i Markova, moje peto unuče”, napisala je ponosna baka Svjetlana Knežević pre dva meseca na društvenim mrežama i obelodanila da je Marko po drugi put postao otac.

Ćerka Iva podarila joj je Zoju i Vukašina, dok Milica ima Mihaila, koji je ime dobio po slavnom dedi, Mihailu Janketiću. Najstariji sin čuvenog glumca Radomir najmanje se eksponira u javnosti.

“Gledam moju majku Svjetlanu, ona je udovica, ali nije sama. Deca su oko nje, ima unučiće, potomstvo koje je sad udvostručeno, volimo je i pazimo. Naravno, roditelji ne bi trebalo da prave decu da bi ih ona kasnije pazila, ali to je lepo i normalno. Pažnju koju smo mi dobijali od naših roditelja sad uzvraćamo i svojoj deci i roditeljima”, ispričao je u jednom intervjuu Marko.

Ovog puta baka Svjetlana pokazala je kako provodi slobodno vreme u društvu unuka. Ona je pozirala sa devojčicama u udobnosti doma i podelila radost sa javnošću.

“Zagrljaj koji leči”, kratko je poručila ponosna baka uz fotografije unuka koje joj je podario sin Marko Janketić.

Izvor: hellomagazin.rs