Ćerka Željka Mitrovića na ruci nosi luksuz od 44.300 evra: Kristina pokazala sat o kojem mnogi maštaju

|

Ćerka Željka Mitrovića Kristina Mitrović uživa u luksuzu koji je njena svakodnevnica, a naročito voli skupocene komade brendirane garderobe i aksesoara.

Naslednica “Pink” imperije na sebi uglavnom nosi Dior koje često prikazuje na Instagramu, te smo do sada mogli videti njene mnogobrojne torbe i odevne predmete, a ovoga puta je uslikala trenutak tokom leta privatnim avionom.

Dok joj u krilu sedi pas, njen kućni ljubimac, na ruci sija sat Audemars Piguet koji košta neverovatnih 44.300 evra.

Inače, Kristina Mitrović i njen bogati verenik Ilija često dele sa svojim pratiocima kako zajedno uživaju na luksuznim putovanjima, a fotografije koje objavljuju uglavnom privlače pažnju javnosti.

Ilija je takođe ljubitelj skupocenih komada, pa model sata koji on nosi je model jednog luksuznog brenda satova, namenjen za one sa dubokim džepom i košta čak 187.000 evra, kako stoji na zvaničnom sajtu koji se bavi njegovom prodajom.

On je naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma. Kristinin budući suprug ima privatan biznis koji vodi u Londonu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ima i svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače i vozni park pun skupocenih automobila.

Izvor: telegraf.rs