Ćerka Ilde Šaulić proslavila rođendan: Roditelji nisu štedeli – Slavljenica promenila dve haljinice i imala tortu na 5 spratova (FOTO)

|

Za Ildu Šaulić danas je posebno svečan dan jer je 21. septembra pre šest godina postala mama jedne devojčice. Ovaj datum u porodici se uvek obeležava na poseban način, pa ni ovaj put nije bilo drugačije.

Uz podršku supruga Bojana, Ilda je organizovala bajkovitu proslavu za svoju mezimicu. Dekoracija je bila u roze tonovima sa mnoštvom balona i raskošnih cvetnih aranžmana, što devojčice Eminog uzrasta obožavaju.

Mala slavljenica je za ovu priliku promenila čak dve haljinice. Jedna je bila od tila, lepršava, dok su na drugoj dominirale šljokice i detalji od perja. Obe u roze boji, naravno, kako devojčice vole.

Kada je došlo vreme da se ugase svećice i slavljenica zamisli želju, pred Emu je izneta torta na pet spratova, koja je oduševila sve prisutne goste. Dok su joj zvanice pevale rođendansku pesmu Emu je ponosni otac nosio na ramenima. Sudeći po njenom osmehu, Ema je više nego zadovoljna, te će ovo definitivno biti žurka za pamćenje.

Izvor: hellomagazin.rs