Ćerka Goce Tržan donela važnu odluku u vezi oca Ivana: Goca tu ništa ne može da promeni

|

Pevačica Goca Tržan već deset godina živi sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem sa kojim odgaja i vaspitava svoju petnaestogodišnju ćerku Lenu koju je dobila iz braka sa Ivanom Marinkovićem. Nakon razvoda od rijaliti igrača, Goca retko govori o prošlosti, a sada je bivši suprug Goce Tržan izneo detalje o odnosu sa ćerkicom sa kojom dugo nije imao kontakt.

“Lenu nisam video četiri godine. Komuniciramo preko poruka, ali ona nema želju da me vidi i ne želim da je opterećujem time. Javi mi se ponekad i pošalje mi poruku. Nedavno mi je pokazala šta je nosila na maloj maturi. Voleo bih da se ponovo zbližimo i češće viđamo”, rekao je Marinković pa se osvrnuo i na temu alimentacije.

“Sva dugovanja sam izmirio i sada redovno plaćam svakog meseca. Uskoro treba da mi skinu hipoteku koja je stavljena na moj stan zbog tog duga”, zaključio je Ivan.

Inače, Goca se u drugom braku sa Rašom bori za potomstvo putem vantelesne oplodnje, a Ivan je dobio još jedno dete sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić. Trenutno se nalazi u šestoj sezoni rijalitija Zadruga, a dugo je bio deo projekta “Parovi”, gde je našao i novu ljubav sa kojom je i danas u vezi.

Izvor: story.rs