Ćerka Dekija Pantelića proslavila punoletstvo: Dok njene vršnjakinje prave luks slavlja, Lana se odlučila za drugačiju varijantu

|

Dejan Deki Pantelić, omiljeno TV lice, oduvek je isticao da mu je porodica na prvom mestu. Supruga Miona i deca, Lana i Vukašin, bili su njegovo svetlo i podrška tokom najtežih dana. Sada je porodica Pantelić prebrodila i za sobom ostavila loše trenutke, a nastupio je period sreće i lepih povoda za slavlje, a ovoga puta, poseban povod imala je ćerka Dejana Pantelića.

Preslatka devojčica, koja je u nekoliko navrata, tokom televizijskih gostovanja sa ocem, otvoreno pokazivala koliko ga voli i koliko su bliski, kao preko noći je porasla i zakoračila u svet odraslih.

Povodom tog radosnog događaja, porodica je organizovala intimno slavlje, porodičnu večeru po Laninoj želji. Za tu priliku, Lana je obukla crnu haljinu, kosu je vezala u rep, a na lice nanela minimum šminke, sve u skladu sa svojim godinama.

Kako se vidi iz fotografija, ćerka Dejana Pantelića izrasla je u pravu lepoticu, a mnogi nisu mogli a da ne primete da je Lana kopija svoje majke Mione. I dok se Lanine vršnjakinje utrkuju koja će napraviti glamuroznije slavlje povodom punoletstva, ona je pokazala koliko je skromna i fino vaspitana.

Izvor: story.rs