Celu Srbiju sam prešla ali ovo mesto je najgore: Na Reditu se povela zanimljiva polemika o gradovima Srbije

|

Na interntet stranici Reddit nedavno se povela jedna zanimljiva polemika, a to je – koji je najgori grad u Srbiji? Negotin, Čačak, Kragujevac, Bor, Smederevo, Požarevac, Vranje… mnogi gradovi su se spominjali u ovoj raspravi, ali bi se moglo reći da je svakom svoj grad najgori.

Većina komentatora se složila da je najbolji grad za život Beograd, dok se među komentarima mogla videti i ona naša stara “što južnije, to tužnije”.

“Bukvalno sam Srbiju celu prešla… ali Negotin ljudi moji… depresija u obliku grada… izvinite ali…”, napisala je jedna korisnica Reddit-a, a zatim su počeli da se ređaju komentari:

“Jesi bila u Čačku skoro sestro slatka?”, pisalo je u drugom komentaru. Ni Požarevac nije bio izostavljen: “Požarevac. Kad sam učio da vozim Požarevac je bio gori od svih sela zajedno. Obična selendra sa statusom grada. Ko je bio u Požarevcu zna o čemu pričam”.

Ni Novi Pazar nije prošao bolje – “Prljavo, odvratno, smrdljivo, nije video urbanizma ni reda. Ubedljivo najružniji grad”, pisalo je u komentaru. Kako se čini, pobedu je sa najviše negativnih komentara dobio Negotin, mada postoji mnogo gradova koji ispunjavaju uslove za “kandidaturu”.

Izvor: mondo.rs