Ceca dočekala unuka u vili: Otkriveno gde će Veljko i Bogdana živeti – Krstan neće ići odmah u Titel

|

Majka Bogdane Ražnatović, Danijela Rodić, otkrila je nedavno da je mali Željko boravio kod njih u Titelu i da ga oni čuvaju, a sada se saznalo gde će biti i novorođeni Krstan.

Naime, Krstan neće odmah iću i rodno mesto Bogdane Ražnatović, već će neko vreme provesti u vili Ražnatovića na Dedinju. Njima će se pridružiti i mali Željko i svi zajedno će biti u vili nekoliko meseci, pa tek onda preći u Titel.

“Veljko i Bogdana su presrećni zbog još jednog deteta, ostvarila im se velika želja. Krstan neće ići odmah u Titel, već će nekoliko meseci sa roditeljima biti u Cecinoj vili na Dedinju. Ceca ih je oduševljeno dočekala po Bogdaninom izlasku iz porodilišta sa bebom”, otkrio je izvor blizak poznatom paru i dodao:

“Cecina kuća je ogromna, u njoj živi sa sestrom Lidijom i njenom porodicom, al’ svakako ima mesta i za Veljka, Bogdanu i njihova dva naslednika. Posle nekoliko meseci će Krstana i Željka odvesti u Titel, tako su se dogovorili” , ispričao je pomenuti izvor.

“Željko se mnogo obradovao bratu, samo o njemu priča. Non-stop se mota oko njega, pita roditelje sve što mu padne na pamet o bratu. U porodici Ražnatović je trenutno prava idila”, poručio je izvor za “Blic”.

Izvor: blic.rs