Ruskinja se zbog Stevana preselila u Šabac i rodila mu troje dece: “Srbi su pravi muškarci, Rusi misle samo na jedno”

|

Natalia Faktulina (42) iz Sibira, upoznala je Stevana iz Srbije, a spojila ih je njena agencija za upoznavanje parova gde se on prijavio kako bi pronašao svoju ljubav i osnovao porodicu. Natalia i Stevan sada imaju troje dece i žive u Šapcu, a za Telegraf otkrivaju kako im je u braku i kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

“Upoznali smo se kod mene u agenciji za upoznavanje, Stevan nije imao sreće sa vašim agencijama tu i onda je došao kod mene. Tu smo se upoznali i zavoleli, izlazili smo par puta, ali se sve brzo desilo, bilo je suđeno”, započinje svoju ljubavnu priču Natalia.

“Ja volim Srbiju, a u Sibiru sam bila poslednji put pre 4 godine. Hteli smo ove godine da idemo, ali vidite ovaj rat… Pa ne možemo. Ja tamo imam familiju, ali nikako da ih vidim, stalno smo na raznim mrežama i tako komuniciramo preko video poziva”, kaže ona.

Kako kaže, najviše joj nedostaje raznovrsna hrana.

“Moram da kažem da mi se ovde sve dopada, ali jedina mana je što sve ima u Beogradu, ovde kod nas ništa. Ja volim hranu malo pikantniju i sa svih strana sveta, dok vi iz Srbije držite do sebe i samo tradicionalna jela jedete. Blago svima koji žive u većim gradovima, imaju i kineske kuhinje, koju ja obožavam”, kaže Natalia.

Ruskinja je potom uporedila muškarce iz Srbije i Rusije, i “pobedili” su naši momci.

“Imala sam tamo partnera, ali muškarci u Rusiji jednostavno nisu za osnivanje porodice. Oni su samo za provod, to im je na prvom mestu. A teško je pronaći onog koji želi porodicu. Oni misle samo na sebe. Ima dobrih muškaraca, ali sve ih je manje i manje. Moram da kažem da su vaši momci mnogo bolji, manje piju, jedino konzumiraju cigarete. U Rusiji, svaki mnogo pije i nije ozbiljan, zato mi se svideo Stevan koji je pravi muž i sjajan otac. On je zamislite zbog mene došao u Sibir, ne treba ništa više da se kaže”, kroz osmeh priča Natalia.

Izvor: telegraf.rs