Brat preminule Bojane je pobednik rijalitija i bivši dečko Nataše Bekvalac: Pogledajte koliko liče (FOTO)

|

Nekadašnja voditeljka TV Pinka, Bojana Janković preminula u 46. godini života. Njeno beživotno telo pronađeno je sinoć u stanu u Beogradu. Bojana Janković je stekla popularnost vodeći emisiju “City”.

Da Bojana ima brata, saznalo se tek 2012. godine i to nakon što je Vladimir učestvovao u “Survajveru”. Kako je tadašnji Bojanin muž, Ognjen Janković, bio jedan od čelnih ljudi pomenutog rijalitija, spekulisalo se da je Vladimir trijumfovao zahvaljujući podršci zeta. Tada se dosta pričalo i pisalo kako je on imao protekcije tokom boravka u divljini.

Tako se onda i saznalo da je Vladimir Vuksanović zapravo Bojanin brat, što je lepi maneken i potvrdio.

“Tačno je da su mi Ivana i Bojana sestre. Moj otac i njihova majka su rođeni brat i sestra”, rekao je svojevremeno Vlada, ali je i demantovao navode da mu je Bojanin suprug pomogao da pobedi.

“Stvarno više ne znam dokle ide sve ovo, dosta mi je spekulacija”, bio je izričit Vuksanović.

Inače, Vladimir je 2012. godine započeo ljubavnu vezu sa Natašom Bekvalac, a nakon godinu dana je i verio. Njihov odnos je bio vrlo turbulentan, pa romansa nije dugo trajala. Posle dve godine veze par je rešio da se raziđe i stavi tačku na veridbu, ali i svoj odnos.

Izvor: kurir.rs