Bojana Stamenov smršala 45 kilograma – Srpska Adel u do sada neviđenom izdanju (FOTO)

|

Pevačica Bojana Stamenov dugo je imala problema sa viškom kilograma, što joj je stvaralo probleme i u životu i u poslu. Odlučila je da promeni životne navike, a rezultati su i te kako vidljivi.

Bojana je otkrila da je smršala čak 45 kilograma, a najbolji dokaz njene transformacije, jesu fotografije koje objavljuje na Instagramu, i na kojima izgleda nikad bolje. Ona ne voli da priča o privatnom životu, ali pošto se oko njenog izgleda podigla velika prašina, rešila je da to prokomentariše.

“Pošto je jedan sveopšti hajp oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenatima, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Rešila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam“, započela je Stamenov na Instagramu, i objasnila:

“Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam rešila da smršam. Super mi je. Verujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savetujem im da budu dosledni“, rekla je pevačica u videu.

Izvor: kurir.rs