Blizanci Lidije Ocokoljić postali fudbaleri: Pogledajte kako danas izgledaju Petar i Ilija (FOTO)

|

Od prvog trenutka kada su se sa svojom tetkom Svetlanom Cecom Ražnatović pojavili na naslovnoj strani magazina, sinovi Lidije Ocokoljić osvojili su simpatije šire javnosti. Preslatki blizanci Petar i Ilija tada su izazvali pozitivne komentare, a budući da su tada bili najmlađi članovi velike porodice Ražnatović-Ocokoljić prigrabili su i svu pažnju roditelja, sestara i braće.

Rođenjem malog Željka Ražnatovića, Veljkovog sina, njihova pozicija u vili u Ljutice Bogdana u znatnoj meri se promenila, na šta je takođe uticalo i to što su Petar i Ilija sada već odrasli dečaci koji uživaju u druženju sa školskim drugarima i obavezama. Koliko god da su slični, svako ima svoj mali svet.

Sinovi Lidije Ocokoljić, kako se sa slike može videti, veoma su brižni stričevi te se prema malenom Željku odnose s puno pažnje. Majka ih je nedavno uslikala dok zajedno gledaju seriju sva trojica obučeni u dres pod rednim brojem šest.

Inače, porodice Ražnatović i Ocokoljić su kao jedna, a Ceci je sestra oduvek bila najveća podrška. Anastasija i Veljko su toliko vezani za Lidiju da je zovu drugom majkom. Takođe, i Ceca se sa Lidijinom decom odnosi sa puno ljubavi i pažnje.

Izvor: story.rs