Blam godine na srpskoj svadbi: Tetka imala problem sa suknjom – Prošetala salom u urnebesnom izdanju dok su gosti ručali

|

Društvene mreže su postale neka vrsta ispovedaonica gde ljudi dele razna iskustva. Neki su događaji vrlo smešni, neki žalosni, ali neobične priče obično privlače dosta ljudi.

Jedna tviterašica je podelila staru priču kako se tetka njene majke svojevremeno izblamirala na svadbi.

“Priča je stara, mamina tetka na jednoj svadbi ode do toaleta, ceo zadnji deo široke suknje uvuče u gaće kad je obavila sve, takva prođe kroz celu salu dok su gosti sedeli i ručali dok joj na kraju neko od pristnih nije pokazao da izvuče suknju iz gaća, tetka crvena kao bulka”, napisala je ona i dodala:

“Počne da se preznojava, da joj se vrti u glavi sramota je, pozli joj, ponovo ode do toaleta i ispovraća se, pusti vodu…..tu joj je ispala proteza. Otišla je kući…”, završila je devojka kratku i nezgodnu priču.

Ispod objave počeli su da se ređaju komentari.

“E, to se zove maler!”, “Jao bože jadna žena”, “Ajoj koji baksuz”, pisali su tviteraši i većina se složila da je ceo slučaja veoma smešan, ali da je tetka težak baksuz.

“Ha ha joj, jadna žena, nije smešno, a smešno mi. Mojoj tetki se desilo isto kad teči došli poslovni partneri kući, poslužila ih sve redom ona sa suknjom u gaćama. Na kraju teča kaže: dobro Jelka sad kad si pokazala svima guz1cu možeš da se tornjaš”, odgovorila joj je Zverka sa tvitera.

Drugima nije jasno kako suknja može da se “zaglavi” u gaćama.

“Lepo…..suknja duga, tanka, široka, lako je uvući ceo zadnji deo suknje u gaće a da ne primetiš, pogotovo ako su gaće velike”, neko je dao objašnjenje.

Bilo kako bilo, ova priča je mnoge nasmejala i podigla raspoloženje među pratiocima ove dame.

Izvor: espreso.co.rs