Beskućnik napravio incident na sahrani Milana Šuše: “Terajte ga, Milan ni ovde nema mira” – Vikao iz sveg glasa i uzemiravao ožalošćene

|

Milan Šuša (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića. On je likvidiran samo dve nedelje pošto je izašao iz zatvora. Do ubistva je došlo oko 10 sati ispred porodičnog doma Šuše, a desilo se u momentu kada je Milan zatvarao kapiju u dvorištu.
On je danas sahranjen na novom pravoslavnom groblju u Starim Banovcima.

Kako izveštava reporter Alo! sa lica mesta, opelu su prisustvali najbliži članovi porodice i prijatelji koji su došli da odaju poslednju počast nastradalom Milanu, koju je ometala osoba za koju se veruje da je beskućnik.

Tokom povorke dve uplakane žene vikale su na beskućnika “Terajte ga, Milan ni ovde nema mira”, a onda su ga dva momka pojurila i oterala. Beskućnik je sve vreme uznemiravao ožaloşćene i vikao iz sveg glasa, iako su ga mnogi molili da se smiri i utiša, on je bio sve glasniji.

Milan Šuša je na večni počinak ispraćen melodijom iz filma “Kum”, a od prisutnih prijatelja niko nije imao snage da održi govor. Na sahrani je primećeno prisustvo policije u civilu.

Porodica se inače prethodno danas potresnim čituljama oprostila od supruga i sina, a oni su se ovim rečima oprostili od njega.

Likvidacija u kojoj je ubijen Milan Šuša (39) dogodila se ispred njegovog porodičnog doma, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova devojka koja je pokušavala da se probije do njegovog tela. Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći. Komšije su izjavile da su čule najmanje pet pucnjeva tog dana.

Izvor: alo.rs