Beograđanka naručila belo vino u kafani – Zanemela kad je stigao račun: “Ovo u marketu košta 400 dinara”

|

Jedna Beograđanka odlučila je da se sa društvom opusti u kafani. Nije ni slutila da će joj veče upropastiti račun za belo vino koje su naručili. Izrevoltirana, rešila je da sve napiše javno.

Kako je D. B. ispričala, ona i društvo su otišli u kafanu i izabrali belo vino to veče. Priznaje da nisu pitali koliko košta flaša, ali vođeni prethodnim iskustvima, pretpostavili su da je cena oko 2.000 – 2.500 dinara.

“Obično smo flašu vina plaćali oko 2.500 dinara, tačnije flaše vina se obično kreću oko te cifre i nešto više za kvalitetnija vina. Vođeni time, rekli smo da želimo flašu belog vina, klasičnog. Iskreno, nismo pitali za cenu, ali s obzirom da je ovo “obična” kafana i da “nije na glasu”, nismo ni pomislili da bi cifra mogla da bude problematična”, kaže D. B.

Međutim, kada je stigao račun, malo je reći da su bili šokirani. Dve flaše vina, naplaćene su im 8.400 dinara.

“Pritom, u pitanju je vino koje u samoposluzi košta oko 400 dinara”, objašnjava ova Beograđanka i dodaje da “em da ga je preplatila, a još se i otrovala”.

“Figurativno naravno, ali suština je tu. Naučili smo važnu lekciju i sada više nikada neću uzeti nešto pre nego što ne pitam koja je cena”, zaključuje ona.

Izvor: espreso.co.rs