Baja je tajno oženio 19 godina mlađu devojku: Dobili su dvoje dece i živeli srećno sve do jednog trenutka

|

Pevač Nedeljko Bajić Baja retko se pojavljuje u javnosti, ali se njegove pesme stalno služaju među svim generacijama.

” Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pesmu jesu hit kako vi kažete, ali one su slika onog vremena, sad moramo ući u novo vreme. Ja sam čovek koji se studiozono bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja”, izjavio je Baja.

Svima je poznato da Baju ne drži jedno mesto i da često voli da se seli.

“Živim u Beogradu, ali me često ima i u Beču, ali naravno i u mom rodnom gradu Šipovo. Kod mene je sve kako treba, sve postižem. U suštini sve je stvar dobre organizacije i karaktera čoveka. Ja sam odgovoran, tačan, za sada nemam nikakvih problema”, priča pevač.

Baja ne voli da priča o svojoj porodici, a u medijima se pojavila vest da se od Ivane razveo onako kako su se i venčali – u tajnosti.

On je 19 godina mladju Ivanu upoznao na snimanju spota za pesmu “Mokra do kože” i nakon nekog vremena tajno su se venčali. Dobili su sina Marka i ćerku Milicu i živeli srećno do pre 4 godine.

O ovome Baja nije hteo javno da govori.

Izvor: kurir.rs