Arijanina objava pokazala svima da je nastavila dalje: Evo ko je zaslužan za njenu sreću i osmeh na licu (FOTO)

|

Slavni fudbaler Siniša Mihajlović ostavio je veliki trag u srpskom i italijanskom fudbalu, koji nikada ne može da se izbriše. O tome kolika je veličina od čoveka bio svedoči i njegov poslednji ispraćaj, na kojem su prisustvovale najveće fudbalske ličnosti, kao i mnoge javne osobe sa kojima je bio prijatelj.

Siniša je veoma hrabro podnosio dijagnozu koja mu je uspostavljena, pa se nakon lečenja vratio i na teren, ali nas je 16. decembra 2022. nažalost zauvek napustio. Njegova supruga kao i šestoro dece se skoro svakog dana, putem društvenih mreža prisete fudbalera, deleći fotografije i porodične uspomene, a poslednja objava Arijane, Mihine supruge, koju je juče objavila na njenom “Instagram” profilu, dirnula je i izazvala emocije kod mnogih pratioca.

Naime, fudbalski klubovi Lacio i Bolonja, u kojima je Siniša kao igrač i trener ostavio dubok trag, danas će igrati utakmicu Kupa Italije, a to će biti i prilika da odaju počast velikanu Siniši. Dresovi koje će igrači nositi, biće postavljeni na aukciju posle meča, a sva sredstva koja se budu prikupila, biće preusmerena za novi centar za donaciju koštane srži, koji će nositi i njegovo ime.

Takođe, ono što je još najavljeno jeste i da će na tribinama biti i njegovi članovi porodice, koji su isto tako podržali ovu humanitarnu akciju, pa se tim povodom oglasila i Arijana.

– Nadam se da će jednog dana svaki pacijent koji vodi borbu sa ovom opakom bolesti, moći da pronađe pomoć preko donatora koji je sto odsto odgovarajući – objavila je Arijana Mihajlović, i na taj način mnogima ulila nadu.

Izvor: story.rs