Ani Korać bivši suprug postavio ultimatum? Živela je u suvom luksuzu ali je morala da ispoštuje jedno

|

Starleta Ana Korać ove godine se udala i porodila, a danas je za javnost potvrdila vest da se razvela od biznismena kojeg je sve vreme krila od očiju javnosti.

Ana je sa njim bila izvesno vreme u vezi, a nakon saznanja o trudnoći, naglo se povukla iz javnosti, a odluku nije promenila ni nakon porođaja. Koraćeva i njen sada već bivši suprug pazarili su luksuzan stan u kojem žive samo milioneri. Tamo će starleta ostati da živi sa sinom i nakon razvoda.

Starleta Maca Diskrecija nedavno je otkrila detalje o Ani Korać, gde je, kako ona tvrdi, Ani muž postavio ultimatum.

“Kod nje me nervira to što se povukla. Udala se bogato, on je njoj verovatno postavio ultimatum. Ako si se udala bogato, što se povlačiš? Mnogi ne znaju ko je njen muž, ja znam, bogat, nepoznat lik. Biće teško ako se raskantaju”, govorila je Maca za “Hype”.

Ana je nedavno elegantno odevena pozirala u garaži i pokazala luksuzne automobile koje poseduju ona i njen suprug. U pitanju su luksuzni džip koji vredi oko 150.000 evra , ali i još jedan skupoceni automobil, crveni Ferari.

Ana se povodom vesti o razvodu kratko oglasla i potvrdila vest o razvodu, ali detalje nije želela da iznosi.

“Istina je, razvela sam se. Izvinite, ali detalje bih zadržala za sebe – priznala je Ana, kojoj se po glasu moglo čuti koliko je slomljena zbog trenutne situacije.

Izvor: alo.rs