Anđela Đuričić se posle svih skandala vraća u Crnu Goru: Njeni roditelji kipte od besa – Evo šta se sve izdešavalo

|

Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz rijaliti programa “Zadruga 6”, kao i njen partner Zvezdan Slavnić. Novopečeni bračni par trenutno boravi u stanu kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića. Međutim, na iznenađenje svih, Anđela uskoro ide za Crnu Goru kod njenih roditelja, koji se od početka nisu slagali sa njenim izborom i ponašanjem u rijalitiju.

Anđela je istakla da se po prvi put čula sa roditeljima, koji se ne mire sa skandalima koje je pravila u ovoj sezoni Zadruge. Crnogorka je otkrila da su roditelji ljuti na nju, ali smatra da će se situacija ipak smiriti uskoro i da će sve doći na svoje.

“Slegli su se utisci. Prva bračna noć je prošla po pravilu. Odmorili smo se, dobri smo. Mokin i moj susret je bio emotivan, plakala sam od sreće. Ovo nikad nisam osetila, prihvatio me je kao svoju ćerku, to cenim i poštujem. Čula sam se sa roditeljima, brzo ću ići u Crnu Goru, malo su ljuti, ali biće to okej”, poručila je Anđela.

Inače, ona se upoznala sa svekrvom Slavicom za koju kaže da je divna, topla i fina žena. U porodici Slavnić Anđela se oseća prihvaćeno, a kakav doček će joj prirediti roditelji, pokazaće vreme.

Izvor: kurir.rs