“Anđela Đuričić je trudna”: Zvezdan Slavnić potvrdio prve simptome drugog stanja, traži pomoć od fanova

|

Zvezdan Slavnić I Anđela Đuričić redovno imaju lajv na društvenim mrežama, gde odgovaraju na brojna pitanja, a sinoć je na TikToku nastao opšti haos, kada je Zvezdan otkrio da je njegova 22 godine mlađa devojka Anđela Đuričić trudna, što su mediji odmah preneli.

Naime, Zvezdan je u Tiktok lajvu govorio o Anđelinim navodnim simptomima koji bi mogli da govore o tome da je ona u drugom stanju. Dok se Slavnić snimao, njegova devojka je sve vreme dobacivala.

– Izgleda Anđela stvarno trudna. Vruće joj je, hladno joj je. Anketa, da li je Anđa trudna. Nervozna je non-stop – izjavio je Zvezdan u šali, a onda se u razgovor uključila i Anđela.

– Nisam non-stop – rekla je ona.

– Dobro, ćuti, ćuti, pusti ja da kažem. Jede joj se stalno neka određena hrana. Molim ljude da mi kažu da li da krenem da bežim odmah ili sada. Trudna? Beži?, To mi pišete? Pa da. A možda je i preuranjeni klimaks. Mogao bih da pobegnem od nje samo sprat niže, dotle bih mogao – šalio se Zvezdan.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić prevario je svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić u rijalitiju “Zadruga” sa Anđelom Đuričić, nakon čega je i Ana ušla u ovaj rijaliti.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs