Anastasijin bivši dečko postao otac: Beba se rodila daleko od Srbije – Zna se pol deteta, ali ne i ime

|

Pre Nemanje Gudelja, Anastasija Ražnatović je pet godina bila u vezi sa novosadskim biznismenom Đorđem Kuljićem, sa kojim je kratko vreme i živela zajedno. Po raskidu veze oboje su brzo našli utehu. Ona u fudbaleru, a Đorđe u lepoj Mili.

Mladi novosadski biznismen u junu se oženio izabranicom Milom, a sada je stigla još jedna lepa vest. Naime, Đorđe je postao otac. Mila Radojević bila je trudna i na venčanju, tako da se znalo da beba stiže početkom jeseni. Porodila se juče u Americi, a dobili su ćerku čije ime za sada nije poznato.

Đorđe u Americi vodi kompaniju koja se bavi transportom robe kamionima. Oženio se godinu i po dana posle raskida sa Cecinom ćerkom, s kojom je ostao u korektnim odnosima.

Dugo su bili u vezi, čak su počeli da žive u luksuznom stanu na Dorćolu, a onda iznenadili javnost objavom da se rastaju. Anastasija je sada srećna pored Nemanje Gudelja, kojem je nedavno izgovorila sudbonosno “da”. Đorđa su povezivali sa nekoliko poznatih žena iz javnog sveta, ali potvrdio je samo ljubav sa Milom, koju je letos i odveo pred oltar.

Izvor: hellomagazin.rs