Anastasija Ražnatović raskinula sa dugogodišnjim dečkom: Živeli su u luks dupleksu od 750.000 evra, a poznato i kome on ostaje

|

Pevačica Anastasija Ražnatović raskinula je petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

U dupleksu na Dorćoli, gde je par živeo, od sad će živeti Đorđe, dok se Anastasija preselila kod mame Cece Ražnatović.

Njih stan na Dorćolu prostiralo se na čak 200 kvadrata, a stan su papreno platili 750.000 evra, uzme li se u obzir da je reč o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

– Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju – rekao je izvor nedavno za medije.

Njih dvoje su raskinuli juče, a do prekida veze je došlo jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji, kako zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

– Razlog raskida jeste razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba – Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

Izvor: kurir.rs