Anastasija i Gudelj spremni za novi početak: Sprema se luksuzna svadba, beba na putu, baka Ceca presrećna (FOTO)

|

Pre skoro godinu dana Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj započeli su svoju romansu, pa su neprestano na meti tabloida. Oni svoju vezu ne eksponiraju u javnosti, pa je to sigurno jedan razlog više zbog kojeg su interesantni svima.

I pored nesuglasica koje mlada pevačica ima sa Nemanjinom majkom i sestrom, njihovu sreću ne može ništa da pokvari, pa zato Anastasija sve više vremena provodi u Sevilji sa Nemanjom. Pošto im je veza iz dana u dan sve ćvršča i bolja,svi željno iščekuju trudnoću Anastasije Ražnatović, a upravo o tome je za novi broj “Sveta” prićala Vesna Rivas, otkrivši detalje iz njihovog života koji su do sada bili nepoznati.

– Anastasija i Nemanja su veoma specifični. Oboje vodi energija avanturizma. Ona se mnogo zaljubila, i ona je njemu draga, ali imaju mnogo neprijatelja oko sebe. Nemanji se otvara put u inostranstvo, pa je ovo težak period za vezivanje. Idu dva koraka napred, a sedam, osam unazad. Ima tu ljubavi, ali ima i tuge, depresije, česte promene raspoloženja, protivljenja njegove porodice. On je takav momak da mu veoma znači podrška njegove porodice, biće tu teško usklađivanje – rekla je Vesna i još dodala:

– Ne vidim jačanje odnosa kod njih. Pojavljuje mi se čak i beba uskoro, njihov zajednički život, venčanje, ali i tad bi bilo trzavica i promene raspoloženja. Biće svega i svačega u ovoj godini. Stoji im potpis, ali on izaziva komplikacije. Nije tačno da njihovu vezu najviše osporavaju njegova majka i sestra. Anastasija u odnosu sa Nemanjom ima mnogo većeg neprijatelja koji je ili Ovan ili Škorpion, numerološka šestica, pa ta osoba stalno stoji sa strane, sve posmatra, pravi blokove da je razdvoji od njega. Veliki neprijatelj im je u blizini – rekla je Vesna, a vreme će pokazati da li je bila u pravu, pa i da li je na pomolu trudnoća Anastasije Ražnatović.

Izvor: story.rs