Ana Bekuta se oglasila tužnim povodom: Nekada je na ovaj dan slavila – Sad su ostala samo sećanja (FOTO)

|

Za pevačicu Anu Bekutu danas je veoma težak dan. Nekada je na ovaj datum slavila, a danas su od svega ostale samo uspomene. Naime, njen nekadašnji partner i najveća ljubav Milutin Mrkonjić danas bi proslavio osamdeset drugi rođendan.

Pevačica je posetila Milutinov grob u Aleji zaslužnih građana, te je na njega položila raskošni venac od cveća. Ovim tužnim povodom oglasila se Ana Bekuta i na svom Instagramu.

“Danas bismo slavili tvoj rođendan”, napisala je slomljena pevačica na fotografiji sa cvećem.

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra 2021. godine. Ana se od ovog gubitka ni danas nije oporavila. O njihovoj ljubavi pevačica je svojevremeno govorila:

“Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne biste tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao – iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebali su mi samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života”, govorila je svojevremeno pevačica, koja se našla na udaru nakon njegove smrti zbog podele imovine Milutina Mrkonjića.

Izvor: story.rs