Majka policajca kojeg je ubio Blažić uzela šaržer stražaru iz suda, pa se obratila novinarima: “Ništa osim doživotne ne priznajem”

|

Majka ubijenih Kristine i Milana Panića, mladog policajca i njegove sestre koji su ubijeni u krvavom piru Uroša Blažića 4. maja prošle godine, kazala je reporterima Nova.rs nakon što je u sudnici danas došlo do haosa, da je uzela šaržer jednom od stražara u trenutku dok su pokušavali da smire situaciju u Višem sudu u Smederevu.

„Šaržer sam uzela od policajca, a mog sina su mučili i pisali izveštaje kad god je nešto poneo sa sobom“, rekla je Zorica Panić, majka ubijenog policajca i mlade Kristine, želeći da ukaže na propuste.

U momentu kada je Uroš Blažić ulazio u sudnicu, spustio je glavu, a roditelji su se verbalno obrušili na njega. U jednom trenutku se u holu zgrade čulo da je nešto jako puklo. Kako saznajemo na licu mesta, pukla je klupa.

„Sasuo je deset metaka u mog sina. Ništa osim doživotne ne priznajem“, kratko je izjavila Zorica Panić.

Dodala je i da je Blažić ušao pognute glave, pitajući se “gde je ono junaštvo kad nam je streljao decu”.

“Gde je ta hrabrost, ti si streljao moju decu. U mog sina on je sasuo 10 metaka, a osam u ćerku”, rekla je neutešna i izrevoltirana majka ubijenih Zorica Panić.

Izvor: nova.rs