Aleksa Balašević organizovao krštenje ćerke u Jerusalimu: “Sveta zemljo, stiže ti najmlađa hadžija u posetu”

|

Aleksa Balašević i njegova izabranica Nikolina okrenuti su pravoslavllju. Poštuju sve praznike, poste, pričešćuju se, a koliko ta njihova želja da se približe Bogu daleko ide govori to što su svojevremeno kada je za to došlo vreme veridbu organizovali u Jerusalimu. Prvo su čekali blagoslov šest meseci, a onda se se uputili u Izrael, što ponovo planiraju da urade, ali ovoga puta zbog krštenja ćerke.

Ovime se Balaševićev naslednik pohvalio na “Instagramu”, uz par do sada neviđenih fotogarfija sa veridbe.

“Zaručenje, 27.10.2019. “Brojao sam ljude s’ krsta, pravila i izuzetke, posvud promašena vrsta samo retki nađu retke”…Na današnji dan na Svetu Petku pre 3 godine nakon hodočašća u Svetoj Zemlji imali smo neopisivu čast i privilegiju da nas u Nazaretu zaruči Njegova Svetost Episkop Jerusalimski od Haife Romanos Raduan. Skoro pola godine čekajući blagoslov, ostvarilo nam se… Putovanje koje zauvek traje. Sveta Zemljo, vidimo se uskoro, stiže ti nova najmladja hadžija u posetu. Mir u svetu, ljubav za sve dobre ljude ove planete”, napisao je Aleksa.

Inače, Aleksina ćerka Vera ima samo dva meseca i prva je radost koja je zadesila Balaševiće nakon teškog životnog perioda. Aleksa svaki slobodan trenutak provodi sa svojom mezimicom koja je centar njegovog sveta.

Izvor: story.rs