Voditelj Evrovizije u programu isprozivao Milana Stankovića: Ma samo ga vidite – izblajhan, nosi plavi top i crvene čizme

|

Tokom proteklog vikenda održano je veliko finale 66. “Evrovizije”, a mnogi su, tokom prenosa, primetili deo u kom je voditelj festivala izdvojio vreme da priča o nekadašnjim učesnicima Evrovizije koji se nisu proslavili modnim kombinacijama.

Par nekadašnjih učesnika su izdvojili zbog kostima i odevnih kombinacija koji se pamte. Među njima su spomenuli Saru Jo, Nevenu Božović i Mirnu Radulović i njihovu neslavnu nagradu za “najgore obučene”, a osvrnuli su se i na druge bivše takmičare koji su ostavili traga u takmičenju.

“Jedna učesnica je ponela tradicionalnu kozju krunu, inspirisana istorijom Pirinejskog poluostrva”, sarkastičan je bio voditelj u jednom delu finala, pa se osvrnuo na predstavljanje Milana Stankovića na “Evroviziji” davne 2010. godine.

“Ma, čekajte! Samo pogledajte ovo… Plavi bolero – top, bele pantalone, plavi kaiš sa zavetnom kopčom, purpurno-crvene čizme i drugi detalji, te legendarna (“iconic”) bob frizura sa izblajhanim plavim šiškama”, ispričao je voditelj u svom stilu.

Izvor: blic.rs