3 haljine, 2 kuvara iz Srbije, avion i smeštaj za goste: Gudelj i Anastasija prave luks svadbu u Sevilji

|

Planovi u vezi svadbenog veselja Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović nekoliko puta su se menjali. Govorilo se o dve svadbe, a onda je par doživeo tragediju kada je Anastasija izgubila bebu, pa su se ubrzo venčali u crkvi. Sada su odlučili da naprave svadbu u Sevilji u decembru, kada Nemanja ima pauzu.

Na spisku zvanica je 50 ljudi. Od toga sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Nemanja zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

Svadbeno veselje biće održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji čija je sala već zakupljena za kraj decembra.

“Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avion i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravo, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak”, ispričao je izvor za Skandal.

Oni će na tom veselju obaviti građansko venčanje i tada će Anastasija i zvanično uzeti prezime Gudelj. Mlada već uveliko traži venčanicu.

Anastasija neće nositi klasičnu venčanicu, već razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner. Dok Nemanja igra fudbal, ona bira i njemu odelo za svadbenu ceremoniju. Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čak tri haljine.

Osim tradicionalne španske kuhinje, na meniju će biti i specijaliteti iz Srbije, pa će zbog toga iz Beograda za Sevilju nekoliko dana pre venčanja krenuti i dva kuvara. Oni će se baviti isključivo spremanjem hrane koja je tradicionalna na našim prostorima.

Porodice Ražnatović i Gudelj se mladencima ne mešaju u svadbenu organizaciju, ali su navodno pre nekoliko dana dobili obaveštenje da krajem decembra nemaju nikakve planove kako bi se svi okupil i proslavili venčanje Anastasije i Nemanje.

Izvor: kurir.rs