Branimir (29) iz Trstenika nestao u Bugarskoj: Komšija ga dovezao do mora – Objavio sliku sa plaže pa nestao bez traga

|

Branimir Batočanin (29) iz Trstenika otišao je na odmor u Bugarsku, tačnije u Sunčev breg, a od utorka, 29. avgusta, porodica ne zna ništa o njemu. U utorak se poslednji put čuo sa porodicom, javio se sa plaže Sunčev Breg, i od tada nije dostupan.

„Utorak se javio, objavio stori na Instagramu sa nekim dečkom koga mi ne znamo. Niko nije obraćao pažnju na taj tag koji je on stavio. Imao je zadnju objavu u utorak“, ispričala je njegova rođaka.

Kako ističe, Branimir se u utorak čuo sa majkom i bratom i od tada ne postoji više nijedna informaciija od njemu. On je iz Trstenika krenuo kamionom, koji je vozio njegov poznanik koji je nastavio put ka Turskoj, a Branimira ostavio na plaži u Bugarskoj.

Branimir uglavnom nosi kačkete i u 99 odsto slučajeva na glavi ima crni kačket.

„Zvali smo jutros ambasadu u Bugarskoj, pa se nadam da će nešto uraditi. Nemamo nikakve vesti o njemu, ako ga iko prepozna svaka informacija bi nam koristila“, kaže rođaka.

Branimir je na letovanje otišao sam, bez društva i od utorka nije dostupan ni na jednoj društvenoj mreži, niti mu je telefon dostupan.

Izvor: nova.rs