Zvezdan Slavnić ne prestaje da zaprepašćuje javnost svojim ljubavnim životom: Prevario je ženu sa 22 godine mlađom pa izgubio obe

|

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić, učesnici šeste sezone “Zadruge”, glavna su tema poslednjih nedelja u svim medijima, zbog ljubavnog trougla u kojem se nalaze i to pred kamerama.

Naime, Ana i Zvezdan znaju se još od detinjstva, ali su vezu započeli pre četrnaest godina.

– Upoznali smo se u prvom razredu srednje škole, kad je došao u odeljenje, seo je pored mene, ja sam bila slatka. Na ruci mi je napisao Zvezdan, ja sam to izbrisala, bilo mi je nekako slatko. Kad smo krenuli da se muvamo, bili smo na večeri i on mi je ponovo na ruci napisao Zvezdan, ali tad smo imali 30 godina – rekla je jednom prilikom Ana u emisiji “Magazin In”.

Zvezdan Slavnić je tada bio poznat kao sin Zorana Moke Slavnića, 1998. godine počinio je teško krivično delo, te ga je sud osudio na devet i po godina zatvora i upućen je na izdržavanje kazne u zatvor u Valjevu.

Slavnić je nakon izlaska počeo zajednički život sa Anom, koja je iza sebe tada imala brak i dvoje dece.

Mnogo se spekuliše o njihovoom odnosu, kao i zajedničkom životu pre ulaska u rijaliti, a sve je kulmiriralo kada je Zvezdan javno ostavio Ćurčićevu i ušao u vezu sa mlađom zadrugarkom, Anđelom Đuričić.

Njegova nevenčana supruga Ana, nakon javne prevare rešila je da uđe u Belu kuću, kako bi se obračunala sa svojim bivšim partnerom i njegovom ljubavnicom.

Međutim, Slavnić je okončao aferu sa mladom Đuričićevom, ali priča o njihovoj ljubavi, o pomirenju, sukobima, kao i o Anđelinom moralu, ne prestaju da se prepredaju.

Izvor: kurir.rs