Zvezda ima novog trenera – Vratio se Milojević: Nakon Dejanove ostavke u klub stigla ekspresna zamena

|

Miloš Milojević novi je trener fudbalera Crvene zvezde, potvrdili su iz kluba. Na dan kada je Crvena zvezda saznala protivnike u Ligi Evrope – ostala je bez trenera. Dejan Stanković podneo je ostavku. Otišao je sa klupe posle dve i po godine, i samo nekoliko dana pred večiti derbi u Superligi.

Na mesto Dejana Stankovića stigao je i zvanično Miloš Milojević, koji je bio i pomoćnik mladom stručnjaku pre odlaska u Švedsku.

Mladi, talentovani stručnjak je uveo Mjalbi iz treće u prvu ligu Švedske i onda je 2019. stigao poziv Dejana Stankovića, da bude deo njegovog stručnog štaba na Marakani.

Pričalo se da je Zvezdina igra umnogome i zavisila od njega, a letos je opet rešio da radi samostalno. Preuzeo je Hamarbi, pošto je usledila selidba na kormilo Malmea, u kojem je dobio otkaz posle ispadanja od Žalgirisa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa je došao kao slobodan.

Sa Malmeom je osvojio Kup Švedske, a kao prvi trener radio je još i u Brejdabliku i Vikinguru. Kao asistent u Crvenoj zvezdi osvojio je dve titule i Kup Srbije.

Izvor: nova.rs