Žurka za pamćenja a od Duška ni traga ni glasa: Karleuša duvala svećice na dve torte – Evo kako je sve izgledalo (FOTO)

|

Pop diva Jelena Karleuša napunila je juče 45 godina, te je proslavila rođendan u svojoj luksuznoj vili na Dedinju, gde je okupila porodicu, svoje najbliže prijatelje i saradnike.

Pevačica poslednjih dana ima šta da slavi i čemu da se raduje, a sem rođendana, Jelena je posle 11 godina izbacila 11. album “Alfa”, a i najavila izlazak još jednog, 12. po redu albuma “Omega”.

– Dragi moji, hvala na moru impresija, utisaka, pregleda, čestitki! Želela sam da i ja vas iznenadim za svoj rođendan i najavim vam moj 12. studijski album, “Omega”, na kom sam radila paralelno sve vreme – napisala je ona i dodala:

– Predstavljam vam “cover art” albuma “Omega” koji je celina za sebe, estetski i žanrovski nešto potpuno drugačije od albuma “Alpha” i pojaviće se online 20. avgusta.

Pored bazena je celi ambijent bio dekorisan u Alfa stilu, a Jelena je imala čak dve torte, sa kojih je oduvala svećice uz svoju novu “Karly b**ch”.

Jedna torta bila je u obliku planete, na čijem se vrhu nalazila Jelenin lik, dok je druga diskretnija, ali isto tako sa figuricom njenog lika i to baš iz spota za istoimenu pesmu.

Ali, najveću pažnju privukla je sama Jelena Karleuša koja je nosila dugu zlatnu, metalik haljinu.

Izvor: kurir.rs